obey-robots.txt
  

pHpFusion-Nederlands


 Nederlands-, Vlaamstalige pHp-Fusion support site voor België en Nederland.


 PHP-Fusion is een open-source "Content Magagement System" (CMS) geschreven in PHP en MySQL.
 Het beheren van uw site gaat met een eenvoudig en begrijpbaar administratie systeem.
 PHP-Fusion bevat o.a. een forum, shoutbox, enquêtes, profielpagina's, nieuws, fotogalerij, weblinks enz.
 Uiteraard is de standaardinstallatie nog uit te breiden met infusies (modules) en andere thema's (skins).

Inloggen
Geef gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 11

» Leden online: 0
» Nieuwste lid: BlackHawk
Recent Online
Articles Hierarchy
Enkele tips voor de webmaster.
Hoe uw website correct laten bouwen?
Als u een website laat bouwen die ook goed moet scoren in de zoekmachines, dan zijn er een aantal zaken die u zeker in acht moet nemen. We geven vandaag een vijftal tips die uw webmaster minstens zou moeten weten, wil hij een goed functionerende website voor u bouwen.


Wat uw webmaster zou moeten weten

1. Javascript: om uw site hoog te laten scoren in de zoekrobotten moet u hier zuinig mee omspringen. Spiders of crawlers kunnen met Javascript niets aanvangen, bijgevolg zullen deze pagina's niet geïndexeerd worden.
Als u om één of andere reden Javascript moet gebruiken, dan doet u dit beter door de code in een apart JS bestand te plaatsen.


2. Als u CSS (cascading style sheets) gebruikt, mogen de CSS-commando's niet in de code van de eigenlijke pagina staan. Anders moeten de spiders eerst door 100 lijnen onverstaanbare code kruipen vooraleer ze bij de eigenlijke inhoud belanden. De CSS-richtlijnen moet u net als Javascript in een apart bestand stoppen.


3. Controleer de broncode van elke pagina om u ervan te vergewissen dat de belangrijkste trefwoordcombinaties als eerste worden gevonden door de spiders. Crawlers lezen net als mensen van boven naar onder en van links naar rechts. Het is bekend dat ze een hogere waarde aan trefwoorden toekennen die bovenaan op de pagina staan. Een grote tabel vol afbeeldingen zet u dus beter onder de content.


4. Een mooie website heeft nauwelijks waarde voor een zoekmachine als er geen kwalitatieve content op te vinden is. We blijven het herhalen: unieke teksten zijn belangrijk voor SEO. Een viertal alinea's met uitleg over het onderwerp van die specifieke pagina kan al volstaan.


5. Robots.txt-bestand: het is belangrijk dat u weet waar u mee bezig bent als u een robots.txt bestand gebruikt. Als u niet zeker bent hoe dit in elkaar zit, dan gebruikt u het beter helemaal niet. Het klinkt misschien niet productief, maar u speelt beter op veilig. Per ongeluk spiders blokkeren kan er voor zorgen dat u al uw rankings verliest.

No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

Awesome! Awesome! 0% [No Votes]
Very Good Very Good 0% [No Votes]
Good Good 50% [1 Vote]
Average Average 50% [1 Vote]
Poor Poor 0% [No Votes]